menu

Aan tafel met...

  • Inclusiviteit: Door verschillende werkgevers en werkzoekenden te laten zien die deelnemen aan het evenement, laat de aftermovie zien hoe inclusiviteit in de praktijk kan worden gebracht.

  • Jobcarving: De aftermovie kan de nadruk leggen op de manier waarop werkgevers nieuwe functies creĆ«ren door de taken te herverdelen en zo nieuwe kansen te bieden aan mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden.

  • Jobcoaching: De aftermovie kan ook laten zien hoe werkgevers hun werknemers ondersteunen door middel van jobcoaching en andere begeleiding, wat kan helpen om een inclusieve werkomgeving te bevorderen.

  • Bekendheid: De aftermovie kan de bekendheid van het evenement vergroten en mensen inspireren om deel te nemen aan toekomstige edities van "Aan tafel met". Door het bereik te vergroten, kunnen meer mensen profiteren van de kansen die het evenement biedt.

  • Humberto Tan: Met Humberto Tan als talkhost van het evenement, kan de aftermovie gebruikmaken van zijn bekendheid en status om de boodschap over de banenmarkt en inclusiviteit op een krachtige manier over te brengen. Door zijn deelname aan het evenement te benadrukken, kan de aftermovie het belang van deze kwesties benadrukken en het publiek aansporen om actie te ondernemen.

Andere video's in deze categorie