menu

DEFAULT INDEX

Voor dit content-type bestaat geen eigen template FaqModule/index.html.twig.
Dit is de fallback-template: ContentModule/default_index.html.twig.


Veelgestelde vragen

Wat is de doorloop tijd van de videoproductie?

Afhankelijk van het type video, duurt de productie doorgaans tussen de 2-6 weken. Bij dringende gevallen kunnen we de video binnen 48 uur of zelfs sneller opleveren, maar dit moet in overleg worden besproken.

Wat is de doorloop tijd van een fotoproductie?

Afhankelijk van het doel van de foto kunnen de foto's dezelfde dag nog worden opgeleverd. Gemiddeld duurt het echter 1 tot 2 weken voordat je de foto's ontvangt.

Welke waarden zijn belangrijk voor Capture Life?

Ons bedrijf is opgebouwd uit de waarden respect, liefde en erkenning. Vanuit deze waarden gaan we elke opdracht aan.

Hoeveel aanpassingen mag ik doen aan het eindproduct en wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

Er zijn standaard 2 revisieronden inbegrepen bij de videomontage. Dit helpt je om kritisch te zijn bij het geven van feedback en zorgt ervoor dat het proces zo efficiënt mogelijk wordt doorlopen. Dat is toch wel zo fijn


Hoeveel mensen zijn er nodig voor de productie van een film en wat is hun expertise?

Wij werken doorgaans met twee personen, maar soms met drie of vier personen. In de basis hebben we Anne-Roos achter de camera en in de regierol, terwijl Vincent helpt met het licht en het geluid. Afhankelijk van de opdracht werken we samen met andere experts.

Is er een script of storyboard nodig en kan het bedrijf helpen met de ontwikkeling ervan?

Wij werken altijd met een duidelijk script waarin de wensen, het doel en het concept vooraf helder worden beschreven. Er is een tijdsplanning en andere relevante informatie beschikbaar in een document. Dit document wordt door Capture Life opgesteld en in co-creatie met de opdrachtgever verbeterd en ontwikkeld. Kortom, je weet echt waar je aan toe bent en we werken niet zomaar improviserend. 80% van ons werk bestaat uit voorbereiding en 20% uit spontaniteit.

Waarin onderscheidt Anne-Roos Radings zich?

Er zijn verschillende onderdelen waarin Anne-Roos zich onderscheidt, maar één daarvan is haar laagdrempelige aanpak met super professioneel resultaat. Dit uit zich doordat alle mensen die een belangrijke rol spelen in de film- of fotoproductie aandacht krijgen vooraf, tijdens en na de opnames. Anne-Roos stelt je op je gemak en helpt je buiten je comfortzone te treden. Door vooraf samen te praten over wat er gaat gebeuren en wat er van je wordt verwacht, wordt het al gauw minder spannend en krijg je meer vertrouwen in het gehele proces.

Daarnaast pakt ze regie, adviseert ze waar nodig en vraagt ze altijd veel door. 

Wat zijn de kosten van een filmproductie en zijn er verschillende pakketten beschikbaar?

De kosten variëren gemiddeld tussen de € 950 en € 7500 per video. 

Zijn er extra kosten verbonden aan de locatie of reiskosten?

Als er een locatie moet worden gehuurd dan worden deze kosten in rekening gebracht. Maar vrees niet, we bespreken alle kosten vooraf en je weet waar je aan toe bent. We nemen projecten meestal aan op projectbasis dat geeft duidelijkheid vooraf. En de reiskosten worden wel altijd berekend bij het slotfactuur. 

Hoe gaat de betaling en is er een aanbetaling vereist?

Wij werken met een aanbetaling van 50% vooraf en 50% bij oplevering.